Doe mee en win een bijenbanket bloembollenpakket van Natural Bulbs!

Partnerbijdrage van Natural Bulbs
Winactie bloembollenpakket Natural Bulbs

Door bloembollen te planten in het najaar, vul je jouw tuin met beloftes voor de lente. In het voorjaar zorgen bollen al vroeg voor kleur en als je dan ook nog kiest voor biologische varianten, zoals de bloembollen van Natural Bulbs, help je bijen en andere bestuivers aan hun nodige voedsel na de winterslaap.

Lees verder na de advertentie

Toch is het soms nog lastig kiezen welke bloembollen je bij elkaar wilt zetten. Welke soorten bloeien tegelijk en welke soorten zijn goed voor bestuivers? Een biologisch bloembollenpakket met verschillende soorten biedt uitkomst.

Dit kun je winnen

Wij mogen maar liefst 10 bijenbanket bollenpakketten weggeven van Natural Bulbs! Om kans te maken op biologische bloembollen voor jou en je tuindieren, hoef je alleen het onderstaand formulier in te vullen.

We verloten onder alle deelnemers de volgende pakketten:

Pakket 1

3x Koninginnen hapjes bijenbanket (65 bollen per m² t.w.v. €25,00)

Bloembollenpakket Koninginnenhapjes Bijenbanket

Deze bollenmix bloeit in de lente en is geschikt voor je gazon. Help de vroegste hommelkoninginnen na hun winterrust aan energie met de vroegste bloei van kleine en grote krokussen.

Lees verder na de advertentie

Pakket 2

3x Milkshakespeare bijenbanket (37 bollen per m² t.w.v. €21,00)

Bloembollenpakket winactie Natural Bulbs Milkshakespeare Bijenpakket

Deze bollenmix is perfect als onderbegroeiing en bloeit middenin de lente. De hoge, heerlijk geurende dichtersnarcis geniet van het gezelschap van de elegante witte ‘Thalia’ en de vrolijk gele ‘Jeannine’ (narcis en goudlook).

Pakket 3

4x Snoepweide bijenbanket (39 bollen per m² t.w.v. €19,50)

Snoepweide Bijenbanket Natural Bulbs winactie Bollenpakket

Deze bollenmix is geschikt voor langer gras en bloeit midden in de lente. Met zijn vrolijke kleurenpalet is het een ideale opvolger van vroege bollen, zoals die van ‘Koninginnenhapjes’, om de bloei vanaf maart te verlengen.

Doe mee en win

Helaas, deze winactie is afgelopen. Houd deze website in de gaten of schrijf je hieronder in voor de wekelijkse nieuwsbrief van Gardeners’ World om op de hoogte te blijven van nieuwe winacties.

Magazine van Gardeners’ World 06/2024

Gardeners’ World 06/2024

Bestel nu