7 Eco-vriendelijke cadeau-ideeën voor een prachtige tuin vol bloembollen

Partnerbijdrage van Natural Bulbs
Blauwe druifjes (Muscari) met bij

Geef dit jaar met de feestdagen eens een geschenk dat niet alleen mooi is, maar ook een blijvende positieve invloed heeft op de natuurlijke wereld. Met deze inspirerende cadeau-ideeën van Natural Bulbs breng je duurzaamheid en schoonheid samen in de tuin van je dierbaren – de perfecte manier om het voorjaar te verwelkomen en de pracht van de natuur te omarmen!

Lees verder na de advertentie

7x eco-vriendelijke cadeau-ideeën

Natural Bulbs verkoopt biologische bloembollen, waardoor je zeker weet dat je cadeaus niet alleen een feest voor het oog zijn, maar ook bijdragen aan een grotere biodiversiteit en duurzaamheid.

De volgende cadeaus zullen bij elke liefhebber van planten zeker in de smaak vallen:

1. Bijenbuffet Royaal Aperitief

Met het Bijenbuffet Royaal Aperitief geef je niet alleen een weelde van kleurrijke bloemen cadeau, maar help je ook bijen en andere bestuivers. Deze bloembollenmix is een ware traktatie voor de natuurlijke tuin.

2. Bijentas

Natural Bulbs bijentas

De Bijentas is een bijenvriendelijke tas gevuld met biologische bloembollen. Het is een perfect cadeau voor diegenen die graag bijdragen aan het behoud van bijen en hun cruciale rol in de natuurlijke omgeving.

Lees verder na de advertentie

3. Blije bijen geschenktas

De Blije bijen geschenktas is gevuld met bloembollen die een lach op het gezicht van bijen en mensen toveren. Het is een geweldige keuze voor een natuurvriendelijk cadeau.

4. Boek ‘Eet Smakelijke Tulp BIO Plus’

Voor tuinliefhebbers die geïnteresseerd zijn in zeldzame en eetbare tulpensoorten, is het boek ‘Eet Smakelijke Tulp BIO Plus’ een waardevolle toevoeging aan de collectie.

5. Bollenlasagne

bollenlasagne
Narcissus ‘Thalia, Foto: Creative Commons/Ryan Somma

Met deze bollenlasagne kun je lagen van bloemen creëren die op verschillende tijden in het voorjaar bloeien. Het resultaat is een langdurige bloemenpracht die de tuin in een kleurrijke oase verandert.

6. Delfts Blauwe Tuin

Blauwe druifjes (Muscari) met bij

De Delfts Blauwe Tuin bestaat uit een vrolijk langbloeiend mengsel van biologische bloembollen met op elkaar afgestemde koele kleuren (wit, blauw, paars) die aansluitend bloeien van vroeg tot laat voorjaar.

7. Cadeaubon

Als je niet zeker weet welke bloemen het beste bij de ontvanger passen, kun je altijd kiezen voor een cadeaubon van Natural Bulbs, zodat ze hun eigen selectie kunnen maken. Daarmee zit je altijd goed!

Magazine van Gardeners’ World 06/2024

Gardeners’ World 06/2024

Bestel nu