Bloembollenparade: koop bio-bollen met korting

Partnerbijdrage van Bloemoloog
bloembollenparade tulp

Biologische bloembollen worden gekweekt zonder schadelijke bestrijdingsmiddelen en kunstmest. Hierdoor krijgen de bijen die naar de bollen komen voor stuifmeel en nectar, geen schadelijke chemische stoffen binnen. Gelukkig is er steeds meer enthousiasme voor bio-bollen, en dat zagen we terug in de Bloembollenparade!

Lees verder na de advertentie

Tijdens de Bloembollenparade, die we samen met Bloemoloog, voorvechter voor bio-bollen hielden, maakte je kans op mooie bloembollen-prijzen. De gelukkige winnaars zijn inmiddels bekend. Helaas kan niet iedereen winnen, maar Bloemoloog riep speciaal voor alle net-niet-winnaars een kortingscode in het leven.

Kortingscode bio-bollen van Bloemoloog

Nationale Bijentelling

Gebruik de kortingscode IEDEREENBIO (hoofdlettergevoelig) bij bestellingen vanaf 35 euro, dan krijg je 10% korting op het aankoopbedrag bij Bloemoloog.

Liever zelf je bloembollen fysiek uitzoeken? Bloemoloog staat regelmatig met een marktkraam met losse bloembollen op evenementen. Op de website kun je in de evenementenkalender kijken waar ze de komende tijd te vinden zijn. Bijvoorbeeld op de Velt Tuinmarkt in Zwolle, de biologische bloembollendag bij Tuinen Mien Ruys in Dedemsvaart of op de Zuidlaardermarkt in Zuidlaren.

Lees verder na de advertentie

Magazine van Gardeners’ World 06/2024

Gardeners’ World 06/2024

Bestel nu