Eten uit je eigen tuin: Nature® helpt je bij het zelf kweken van groente en fruit

Partnerbijdrage van Outside Living
Voor zelf groente en fruit kweken kun je biologisch afbreekbare kokospotten van Nature gebruiken.

Zelf je eigen groente en fruit kweken doe je niet alleen voor het resultaat. Je bent lekker buiten, leert van de invloeden van de natuur én je kan je dagelijkse beslommeringen even parkeren. Tuinmerk Nature® heeft de hulpmiddelen om succesvol groenten en fruit te kweken. Want wie goed zaait zal goed oogsten, toch?

Lees verder na de advertentie

Zelf groente en fruit kweken: wat heb je nodig?

Zelf groente en fruit kweken wordt makkelijker met de juiste hulpmiddelen.

Of je nu vanuit de keuken, het balkon of de tuin gaat kweken, een paar zaken zijn bepalend voor het succes. Zorg voor voldoende licht, een gezonde bodem en de juiste temperatuur. Met deze basisregels, de onderstaande tools én een positieve instelling eet je dit jaar gegarandeerd een maaltijdsalade uit eigen tuin.

Kweekkasjes en kokospotten

Voor zelf groente en fruit kweken kun je biologisch afbreekbare kokospotten van Nature gebruiken.

Om met kweken te beginnen zijn de biologisch afbreekbare potjes van kokosvezels in combinatie met één van de kweekkasjes uit het Nature® assortiment onmisbaar. Met de etiketten weet je precies wat waar staat in je kweekkasje of moestuin.

Combineer afbreekbare potten met een kasje om zelf groente en fruit te kweken.

Plantzakken

Lees verder na de advertentie

Maak oogsten makkelijker met plantzakken.

Voor wie een bescheiden tuin of balkon heeft zijn deze nieuwe, hippe plantzakken ideaal. De Nature® plantzakken in beige, grijs of antraciet, zijn speciaal ontwikkeld voor het kweken van knolgewassen, kruiden, aardappelen of aardbeien.

De aardappelplantzakken zijn voorzien van een handige klep, zodat aardappelen op ieder moment kunnen worden geoogst. De aardbeienzakken hebben 8 kweekvakken waardoor de groei zo veel mogelijk wordt gestimuleerd en voor een optimale oogst zorgt.

Over Nature®

Bij je hele tuin vertrouwen op Nature®; dat gaat heel natuurlijk. Er zijn meer dan 950 artikelen die het complete spectrum bestrijken van het zaaien en planten, decoreren, aanleggen, beschermen (in alle seizoenen) tot het onderhouden, inclusief de juiste accessoires. De garantie voor een geslaagde tuin! Nature® is een merk van de Outside Living Industries Groep.

Magazine van Gardeners’ World 04/2024

Gardeners’ World 04/2024

Bestel nu