Win! Een jaar lang lijnzaad én heerlijke recepten

In samenwerking met Smaakt
De producten van Smaakt zijn biologisch en daarmee goed voor jezelf en je omgeving.

Wil je wat vezels en omega 3 toevoegen aan je yoghurt, je verse smoothie van moestuinoogst of een bakrecept? Lijnzaad is zowel een lekkere als gezonde toevoeging aan je maaltijd. En als je benieuwd bent naar de lekkerste recepten met lijnzaad, dan is deze winactie voor jou! Samen met Smaakt mogen wij namelijk een heerlijke prijs weggeven: een jaar lang lijnzaad én een jaar lang kookinspiratie met een abonnement op Foodies Magazine. Kijk snel hoe je mee kunt doen en maak kans!

Lees verder na de advertentie

Win een jaar lang lijnzaad met Smaakt

Maak kans op een jaar lang lijnzaad van Smaakt en een jaarabonnement op Foodies met deze winactie.

Met deze winactie maak je kans op een jaar lang lijnzaad (15 verpakkingen) én een jaarabonnement op Foodies Magazine. Zo heb je niet alleen genoeg lijnzaad in huis, maar ook ‘borden vol’ inspiratie om ermee te koken in combinatie met jouw eigen moestuinoogst. Lijnzaad ondersteunt je hartgezondheid door de aanwezige omega 3-vetzuren en bevordert de spijvertering dankzij het hoge vezelgehalte. Zo geef je jouw maaltijden in een handomdraai een lekkere, gezonde touch.

Bij Smaakt geloven ze dat het delen van kennis en inspiratie over voeding een belangrijke bijdrage levert aan het maken van een bewuste keuze over wat je als mens eet. Deze keuze maakt een verschil voor jezelf, jouw omgeving en de toekomst. Daarnaast zijn al hun producten 100% biologisch.

Tip! Benieuwd naar wat je kunt maken met lijnzaad? Snuffel dan eens rond op de website van Foodies Magazine tussen hun recepten met lijnzaad.

Wekelijks (moes)tuintips in je mail

Iedere week dit soort tips in je mailbox? Meld je dan nu aan voor onze gratis nieuwsbrief!

Ontvang elke week de handigste tips, verse tuininspiratie en speciale aanbiedingen.

Lees verder na de advertentie

Smaakt: 100% biologisch

Win een jaar lang lijnzaad en een abonnement op Foodies.

Niet alleen het lijnzaad, maar alle producten van Smaakt zijn biologisch. De voedingsmiddelen zijn onder zo natuurlijk mogelijke omstandigheden geproduceerd en zijn vrij van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. Zo combineer je jouw eigen duurzame oogst met producten die goed zijn voor jezelf en jouw omgeving!

Bovendien heeft Smaakt een groot assortiment aan vegan producten. De producten worden ook nog eens duurzaam verpakt in FSC gekeurd papier en BioBased folie.

Zo maak je kans op deze prijs

Win een abonnement op Foodies Magazine!

Deze actie is helaas afgelopen. Geen winacties meer missen? Houd vooral onze website in de gaten of schrijf je hieronder in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Nooit meer een winactie missen?

Blijf op de hoogte van leuke winacties én krijg praktische tips voor je tuin in je mailbox met onze gratis nieuwsbrief!

Ontvang elke week de handigste tips, verse tuininspiratie en speciale aanbiedingen.

Disclaimer: Het Voedingscentrum adviseert een beperkt gebruik van 28 gram gebroken lijnzaad per dag. Wil je hier meer over weten? Lees dan de informatie op de website van Het Voedingcentrum.

Meer lezen over:
Partnerbijdrage
Magazine van Gardeners’ World 07/2024

Gardeners’ World 07/2024

Bestel nu