Win een waardebon van Natural Bulbs voor dit najaar!

Partnerbijdrage van Natural Bulbs
Afbeelding voor Win een waardebon van Natural Bulbs voor dit najaar!

Ben jij stiekem al aan het rondkijken welke bollen je in het najaar wilt planten? Dan valt deze winactie precies in jouw straatje – of tuintje, om precies te zijn. Natural Bulbs geeft namelijk een waardebon weg aan 10 gelukkige winnaars.

Lees verder na de advertentie

Bollen planten in het najaar voor een kleurrijke tuin

Een paar van de eerste bloemen die opkomen in de lente zijn bollen. Denk aan de bekende narcissen en krokussen, maar ook aan bijvoorbeeld sneeuwroem of voorjaarster. In de late lente en zomer nemen soorten als allium het stokje over. En met wat geluk geniet je vele jaren van dezelfde plant!

Biologische bloembollen vullen jouw tuin dan ook met kleur én met veilig voedsel voor bestuivers. Of je nu kiest voor lente- of zomerbloeiers, een fijn buffet voor jouw tuindieren is altijd welkom en helpt de biodiversiteit in jouw omgeving.

Dit kun je winnen

Win een cadeaubon van Natural Bulbs.

Wij mogen van Natural Bulbs wel 10 keer een waardebon weggeven ter waarde van 25 euro. Hiermee kun je online jouw favoriete biologische bloembollen inslaan voor een bloemrijke lente. Deze waardebon kun je inwisselen tot 1 september 2024.

Doe mee en win

Lees verder na de advertentie

Deze actie is helaas afgelopen. Geen winacties meer missen? Houd vooral onze website in de gaten of schrijf je hieronder in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Nooit meer een winactie missen?

Blijf op de hoogte van leuke winacties én krijg praktische tips voor je tuin in je mailbox met onze gratis nieuwsbrief!

Ontvang elke week de handigste tips, verse tuininspiratie en speciale aanbiedingen.
Meer lezen over:
Partnerbijdrage
Magazine van Gardeners’ World 07/2024

Gardeners’ World 07/2024

Bestel nu