Winactie: win een grastrimmer van EGO

In samenwerking met EGO
EGO grastrimmer

Als redactie worden wij blij van duurzame producten die ons leven makkelijker maken. Zonder dieseldampen en herrie aan de slag met het maaien van gras en wat wildere begroeiing geeft ons weer tijd om bloemen te zaaien en groente te oogsten. Deze grastrimmer van EGO die op accu werkt is zo’n product. Zelfs hardnekkige oude bramen bleken bij het testen geen probleem. De zware accu maakt dat het dragen van een band – meegeleverd – wel handig is. Je werkt dan comfortabel en lang door.

Lees verder na de advertentie

EGO grastrimmer
Foto: Liesbeth Disbergen

De nieuwste innovatie van EGO werkt met sensoren die de lengte van het maaidraad controleren en automatisch op de juiste lengte houden. Hierdoor is het op de grond stoten van de maaikop niet meer nodig. In combinatie met het gepatenteerde Powerload™ van EGO, is zelfs het herladen van het maaidraad eenvoudig. Ideaal dus!

Doe mee en win deze grastrimmer van EGO!

Helaas, deze winactie is afgelopen. Houd onze website in de gaten voor meer leuke winacties. Wil je niets missen? Schrijf je dan hieronder in voor onze wekelijkse nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Lees verder na de advertentie

Magazine van Gardeners’ World 06/2024

Gardeners’ World 06/2024

Bestel nu