Winactie: win een grastrimmer van EGO

In samenwerking met EGO
EGO grastrimmer

Als redactie worden wij blij van duurzame producten die ons leven makkelijker maken. Zonder dieseldampen en herrie aan de slag met het maaien van gras en wat wildere begroeiing geeft ons weer tijd om bloemen te zaaien en groente te oogsten. Deze grastrimmer van EGO die op accu werkt is zo’n product. Zelfs hardnekkige oude bramen bleken bij het testen geen probleem. De zware accu maakt dat het dragen van een band – meegeleverd – wel handig is. Je werkt dan comfortabel en lang door.

EGO grastrimmer
Foto: Liesbeth Disbergen

De nieuwste innovatie van EGO werkt met sensoren die de lengte van het maaidraad controleren en automatisch op de juiste lengte houden. Hierdoor is het op de grond stoten van de maaikop niet meer nodig. In combinatie met het gepatenteerde Powerload™ van EGO, is zelfs het herladen van het maaidraad eenvoudig. Ideaal dus!

Doe mee en win deze grastrimmer van EGO!

Wil je kans maken op deze handige grastrimmer van EGO, vul dan hieronder je naam en e-mailadres in. Doe dat vóór 27 juni 2023. Onder de inzenders verloten wij dan de grastrimmer. De winnaar krijgt eind juni bericht.

Naam*
Nieuwsbrief

Magazine van Gardeners’ World 06/2023

Gardeners’ World 06/2023

Bestel nu