Heb jij de Big Green Egg Buitenkeuken van 2022? Maak kans op mooie prijzen

Partnerbijdrage van Big Green Egg
Bigg Green Egg winactie

Heb jij niet alleen een prachtige tuin, maar ook een mooie buitenkeuken met daarin een Big Green Egg? Spits dan je oren, want we hebben iets leuks voor je.

Lees verder na de advertentie

Big Green Egg organiseert voor de derde keer de competitie ‘Big Green Egg Buitenkeuken van het jaar’. En daarvoor hoef je heus niet een gigantische plek te hebben waar je kookt met de EGG. Ook knusse plekjes waar je heerlijke gerechten van de Big Green Egg tovert zijn welkom, voor het speciale onderdeel ‘Big Green Egg Tiny Buitenkeuken van het jaar 2022’.

Wat kun je winnen?

Big green egg buitenkeuken

Ben jij een van de 3 deelnemers met de mooiste Big Green Egg Buitenkeuken van het jaar 2022 of een van de 2 deelnemers met de mooiste Big Green Egg Tiny Buitenkeuken van het jaar 2022? Dan krijg je het Big Green Egg-kookboek Modus Operandi (gesigneerd door Big Green Egg Executive Chef Michèl Lambermon en Big Green Egg-CEO Wessel Buddingh’) en een Big Green Egg-goodiebag. Sleep je een van de twee uiteindelijke titels in de wacht? Dan ontvang je een officiële award, een Big Green Egg-workshop voor 4 personen op Landgoed Arcadia, home to Big Green Egg, en een Shared Dining Plate (een mooie serveerschaal).

Zo doe je mee aan de winactie

winactie big green egg
  • Maak of kies 1 tot 3 mooie foto’s van je buitenkeuken (maximaal 3 mb per foto)
  • Upload de foto(‘s) via het deelnameformulier op de website van Big Green Egg. Vergeet niet toe te lichten waarom jouw keuken één van de titels moet winnen!
  • Deelnemen kan tot en met zondag 11 september 2022.
  • Big Green Egg maakt op 15 september bekend welke buitenkeukens in de top 5 staan. Houd daarvoor de social kanalen in de gaten: Instagram en Facebook.
  • Een team van Big Green Egg (inclusief fotograaf) komt deze top 5 buitenkeukens tussen 19 en 22 september bezoeken en fotograferen.
  • De winnaars worden bekend gemaakt op zaterdag 1 oktober via social media en worden in de Big Green Egg-nieuwsbrief Inspiration Today op maandag 3 oktober nogmaals onder de aandacht gebracht.

Wie zit er in de jury?

Lees verder na de advertentie

Wie beoordeelt de inzendingen? Big Green Egg heeft een vierkoppige jury samengesteld:

  • Ramón Verkoeijen, foodie en 3FM-dj.
  • Henkjan Smits, doorgewinterd jurylid en NPO Radio 5-dj.
  • Michèl Lambermon, executive chef van Big Green Egg Europe en SVH Meesterkok.
  • Dave Kuijper, winnaar van de competitie in 2021.

Elk jurylid beoordeelt de inzendingen vanuit zijn eigen expertise en ervaringen. De juryleden kijken naar sfeer, inrichting, functionaliteit én de manier waarop de liefde voor buitenkoken op de Bigg Green Egg eraf spat.

Meer info over de winactie vind je bij Big Green Egg.

Magazine van Gardeners’ World 06/2024

Gardeners’ World 06/2024

Bestel nu