Winactie: Win een bladblazer met accu van EGO

In samenwerking met EGO
Afbeelding voor Winactie: Win een bladblazer met accu van EGO

Hoe heerlijk is het om zonder die vieze benzinelucht en herrie toch al je blad te kunnen verzamelen? Met deze bladblazer van EGO kan dat!

EGO bladblazer met accu

De bladblazer LB5804E van EGO werkt op een accu, die je er makkelijk op klikt en geen gedoe geeft met snoeren. Binnen een mum van tijd zijn je paden en gazon leeg, en verzamel je het blad daar waar je het wel wilt hebben: in een bladkorf om bladaarde van te maken, of in een hoekje van je tuin om een schuilplaats te maken voor egels.

Door de grote diameter kan je met een maximale luchtstroom veel blad tegelijk bereiken. De bladblazer van EGO is niet alleen een stuk stiller en lichter dan een benzinebladblazer, hij is ook nog eens veel krachtiger.

Win deze bladblazer van EGO!

Wil jij kans maken om deze bladblazer, de LB5804E (inclusief accu 5Ah en snellader CH550E) ter waarde van 509 euro te winnen? Vul dan onderstaand formulier in en wie weet ben jij straks de gelukkige winnaar!

Naam*
Nieuwsbrief

Meedoen kan tot en met 26 december 2022. De winnaar krijgt persoonlijk bericht. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Magazine van Gardeners’ World 12/2022

Gardeners’ World 12/2022

Bestel nu