Een natuurlijke tuin vol luxe: laat je inspireren

Partnerbijdrage van HOOG.design
Zwemvijver hoog.design

Stel je voor: de lentezon die zich net laat zien, de vogeltjes die hun eerste lied van de dag kwetteren en het vochtige gras tussen je tenen. Voor velen moet de dag nog starten, maar jij neemt al een verfrissende duik in jouw eigen zwemvijver. In alle rust trek je baantjes in het verkwikkende water en maak je je mentaal klaar voor de rest van de dag. En je geniet ook vooral van de natuur in je tuin en je omgeving. Wat een heerlijke manier om je dag te beginnen.

Lees verder na de advertentie

Uitnodigende zwemvijvers

Zwemvijver hoog.design
Foto: t Groene Plan

In steeds meer tuinen in Nederland en België realiseren zwemvijverspecialisten en tophoveniers – onder meer te vinden op luxe interieurplatforms zoals HOOG.design – indrukwekkende en uitnodigende zwemvijvers. Kies je voor een zwemvijver,dan kies jevoor een natuurlijk bad om in te zwemmen. Een luxe toevoeging aan jouw tuin, die op een prachtige wijze opgaat in de buitenruimte. 

Zwemvijvers zijn onderhoudsvriendelijk en kunnen door de diverse specialisten desgewenst in organische vormen worden aangelegd, waardoor speelsheid en spanning in de tuin ontstaat. Je kunt je zwemvijver verrijken met prachtige vissen en bijzondere planten, waardoor het bad nóg natuurlijker wordt.

Overdekt terras of poolhouse

Ga je voor nog meer luxe in je droomtuin? Kies dan voor een overdekt terras of een poolhouse bij de zwemvijver. Een heerlijke plek om, tussen het zwemmen en genieten van het water door, even rustig bij te komen met een drankje en een hapje. Om met vrienden en familie in alle comfort een gezellige tijd te beleven of om in alle rust te genieten van een goed boek. Voorzie het poolhouse van een buitenhaard, fraaie verlichting, een televisie en een buitenkeuken en de heerlijke lente- en zomeravonden mogen eindeloos blijven duren. 

Want waarom zou je nog naar binnen gaan, als je in de buitenlucht optimaal kunt genieten van het gezelschap en de langzaam ondergaande zon? Zie jouw tuin als een grote buitenkamer en maak de tuin net zo sfeervol en comfortabel als je keuken en living. Binnen zitten we immers in de koudere en natte maanden al lang genoeg.

Luxe tuinmeubelen

Lees verder na de advertentie

Luxe tuinmeubelen hoog.design
Foto: Borek Tuinmeubelen

Om het genietplaatje in de tuin helemaal af te maken, kies je natuurlijk voor luxe tuinmeubelen. Tal van exclusieve topmerken voeren de mooiste, meest bijzondere en meest comfortabele collecties die het sfeerbeeld in jouw tuin vervolmaken. Van heerlijke loungesets tot robuuste buitentafels en prachtige stoelen en van sunbeds tot low of high diningsets. In hout, teak of rvs en voorzien van hoogwaardige kussens en bekleding, zodat je in alle luxe kunt genieten op je terras of in het poolhouse. 

De creatieve designers van de topspelers in de branche presenteren ieder jaar weer de mooiste ontwerpen, waardoor de tuinmeubelen ware eyecatchers vormen. Ook werken de topmerken vaak samen met bekende designers en interieurarchitecten die exclusieve collecties ontwerpen. Over blikvangers gesproken.

Benieuwd naar alle pracht en praal waarmee je komende zomer de show kunt stelen in jouw eigen tuin? Scrol dan in alle rust op internetplatforms langs de collecties van de topmerken en bepaal voor welke stijl jij gaat. 

Robuust, elegant of kleurrijk? Wil je loungen of zit je toch liever met een groot gezelschap aan een lange tafel? Of combineer je het? Veel zoekplezier en droom lekker weg bij de vele mogelijkheden die je vindt. En voor je het weet is het zomer en geniet je in je eigen luxe tuin.

Meer lezen over:
Partnerbijdrage
Magazine van Gardeners’ World 07/2024

Gardeners’ World 07/2024

Bestel nu