Winnen! Plantpakket Terras en Balkon van Cruydt-Hoeck

In samenwerking met Cruydt-Hoeck
Rolklaver met bij

Wil jij bijdragen aan de biodiversiteit van je terras of balkon? Kwekerij Cruydt-Hoeck helpt je een handje: zij stellen namelijk pakketten met inheemse planten samen, afgestemd op verschillende soorten tuinen. Lees snel verder als je een Plantpakket Terras en Balkon wilt winnen!

Lees verder na de advertentie

Cruydt-Hoeck: tuinieren met de natuur

Veld inheemse bloemen Cruydt-Hoeck

Wij zijn dol op kwekerij Cruydt-Hoeck, dé plek voor inheemse planten en zaden! Bij Cruydt-Hoeck staat het herstel van biodiversiteit centraal. Door inheemse planten terug te brengen, maak je namelijk ook plaats voor de dieren die afhankelijk zijn van deze planten. En met hun bloemrijke selecties ziet je tuin er ook nog eens prachtig uit!

Foto van Jojanneke en Jasper
Jojanneke Bijkerk en Jasper Helmantel van Cruydt-Hoeck

Ook als je meer wilt weten over welke inheemse planten je kunt zaaien, kun je bij Jojanneke, Jasper en hun team terecht voor advies. Hun website staat boordevol met inspiratie over hoe je verschillende omgevingen kunt vergroenen. Zo werkt Cruydt-Hoeck samen met de natuur voor biodiversiteitsherstel.

Wil jij ook je balkon of terrastuin vergroenen, maar weet je nog niet welke planten het beste passen bij jouw tuin? Cruydt-Hoeck heeft handige selecties gemaakt van plantpakketten en zadenpakketten. En wij mogen acht prachtige pakketten met elk zes planten weggeven, speciaal voor terrassen en balkontuinen!

Zo maak je kans

Wit vetkruid met vlinder

Lees verder na de advertentie

De winactie voor het Plantpakket Terras en Balkon is afgelopen.

Cerastium arvense Plantpakket Terras en Balkon Cruydt-Hoeck

Ben je benieuwd naar welke planten er in het pakket kunnen zitten? Op de website van Cruydt-Hoeck vind je een lijst van planten, waaruit zij een selectie maken voor het Plantpakket Terras en Balkon.

Blijf op de hoogte van winacties

Wil je geen winacties missen? Meld je dan nu aan voor onze gratis wekelijkse nieuwsbrief, boordevol tuintips en inspiratie!

Ontvang elke week de handigste tips, verse tuininspiratie en speciale aanbiedingen.

Iona van den DriesIona's missie om haar kamerplanten in leven te houden groeide uit tot een woekerend enthousiasme voor groen - enthousiasme dat goed gedijt op de redactie van Gardeners’ World.
Magazine van Gardeners’ World 06/2024

Gardeners’ World 06/2024

Bestel nu