Bezoek de tuin! Bloemenpark Appeltern

Bloemenpark Appeltern

Bezoek samen met Gardeners’ World Bloemenpark Appeltern. Met de speciale pas uit het mei-nummer van Gardeners’ World bezoek je van mei tot eind juli 4 tuinen met een aantrekkelijke korting!

Lees verder na de advertentie

Bloemenpark Appeltern: beleef de mooiste tuinen

Bloemenpark Appeltern

Ontdek het mooiste bloemenpark van Nederland en laat je inspireren! In de kleurrijke wereld vind je meer dan honderd modeltuinen, indrukwekkende doorkijkjes en prachtige waterpartijen. Er zijn romantische tuinen, natuurlijke of juist moderne. De tuinen in steeds weer nieuwe sferen zijn een bron van informatie en inspiratie op het gebied van tuinen en (duurzaam) tuinieren. 

Verrassende plekjes 

Bloemenpark Appeltern

Nederland is wereldberoemd als bloemenland. De beste Nederlandse kwekers tonen in Bloemenpark Appeltern (voorheen De Tuinen van Appeltern) hun mooiste bloemen en planten. In het park is de Nationale Vaste Plantentuin aangelegd, de grootste showtuin met duizenden unieke soorten.

Daarnaast zijn er in 2024 veel vernieuwingen doorgevoerd in het park. Er is nog meer aandacht voor de verschillende tuinseizoenen, er zijn enorme bloemenborders toegevoegd en verrassende ‘wow-plekjes’. Het nieuwe rosarium groeit in de loop van het seizoen uit tot een geurend en kleurig rozenparadijs.

Eten & drinken

Lees verder na de advertentie

Bloemenpark Appeltern

Na een kleurrijke wandeling kun je even lekker bijkomen in één van de sfeervolle restaurants of op het terras. Heb je zin in iets speciaals? Reserveer dan een heerlijke high tea of uitgebreide broodjeslunch. Of bestel een picknickmand, die je in een van de tuinen oppeuzelt. En als je inspiratie hebt opgedaan voor je eigen tuin, dan vind je leuke spullen en planten in de winkel. Voor kinderen is er een natuurlijke speeltuin op ‘Adventure Island’. Daar ontdekken zij de natuur en leren er over alles wat leeft in hun eigen tuin.

Evenementen 2024 

  • Bark in the Park | 1 & 2 juni
  • Appeltern Plantenfestijn | 8 & 9 juni
  • Holland Koi Show | 17 & 18 augustus 
  • Bekijk alle activiteiten op appeltern.nl/kalender

Bezoek Bloemenpark Appeltern

Een bezoek aan Appeltern is een gezellig dagje uit in een bloemrijke omgeving die elk seizoen weer anders is. Bloemenpark Appeltern is tijdens het seizoen dagelijks geopend van 10.00 tot 18.00 uur. Kijk voor meer info op appeltern.nl. Ga voor het kopen van de kortingstickets naar appeltern.nl/tuinenreis

Zo werkt de kortingsactie

Met deze kortingsactie bezoek je voordelig met zijn tweeën de deelnemende tuinen (2e kaartje halve prijs). De periode om de tuinen met korting te bezoeken is vanaf mei tot en met juli. 

  • Vul je naam in op de uitneembare pas die je in deze uitgave aantreft
  • Reserveer vervolgens je kaarten via de website van de deelnemende tuin
  • Ga naar de speciale actiepagina van de tuin of klik op de Gardeners’ World-actie bij het afrekenen. De korting wordt dan automatisch verwerkt in het bedrag dat je moet afrekenen
  • Wanneer je de tuin bezoekt laat je vervolgens de bijgeleverde pas, identiteitsbewijs en je aangekochte ticket zien

Meer lezen

Magazine van Gardeners’ World 06/2024

Gardeners’ World 06/2024

Bestel nu