Bind nú je klimplanten aan een bamboeklimrek voor optimale groei

Partnerbijdrage van NATURE®
rozen klimrek nature

Om je bloemen en planten op weg te helpen naar de zomer, is nu dé tijd om je planten te verstevigen en te ondersteunen met bijvoorbeeld een bamboeklimrek. Zo bescherm je ze tegen de elementen als harde windstoten of regenbuien, die helaas ook bij het voorjaar horen.

Lees verder na de advertentie

Voorkom terneergeslagen, hangende, planten

Planten groeien graag en snel in het voorjaar, maar helaas niet altijd in de richting die je voor ogen had. Als je ze vroeg bevestigt aan een klimstructuur, groeien ze meteen in de goede richting. Zo kan de juiste plantondersteuning ervoor zorgen dat je tuin of balkon onder controle blijft.

Daarnaast beschadigt een plant minder snel als je hem vroeg in de juiste richting leidt. Vervolgens zullen de blaadjes en de bloemen de plantensteunen snel camoufleren.

Bamboeklimrek

bamboeklimrek

Een goed idee voor een plantondersteuning is een bamboeklimrek van NATURE®. Dat is duurzaam, weerbestendig, in de breedte verstelbaar en verkrijgbaar in verschillende afmetingen. NATURE® biedt ook verstelbare klimrekken aan van vuren- en wilgenhout.

OVER NATURE®

Bij je hele tuin vertrouwen op NATURE®; dat gaat heel natuurlijk. Er zijn meer dan 950 artikelen die het complete spectrum bestrijken van het zaaien en planten, decoreren, aanleggen, beschermen (in alle seizoenen) tot het onderhouden, inclusief de juiste accessoires. Jouw garantie voor een geslaagde tuin.

Lees verder na de advertentie

Meer lezen over:
Partnerbijdrage
Magazine van Gardeners’ World 06/2024

Gardeners’ World 06/2024

Bestel nu