Winactie! Wie jarig is, trakteert: 25 jaar De Wiltfang

Partnerbijdrage van De Wiltfang
Afbeelding voor Winactie! Wie jarig is, trakteert: 25 jaar De Wiltfang

‘Écht mooi tuingereedschap waar je trots op bent. En voor iedereen met een passie voor tuinieren’,  dat was het bedrijfsplan waarmee de oprichters 25 jaar geleden De Wiltfang startten. Nu viert het bedrijf uit Maartensdijk dat het al een kwart eeuw het verschil maakt bij tuinliefhebbers in Nederland. En wij vieren het mee!

Lees verder na de advertentie

wiltfang winkel

Voor ons bij Gardeners’ World voelt de showroom van De Wiltfang als een ware snoepwinkel. Prachtig gereedschap, dat functioneel, kwalitatief en duurzaam is, maar ook veel inspiratie en tegelijkertijd wegdromen bij die prachtige kassen … 

Oorsprong van De Wiltfang

Leuk feitje: de oprichters woonden 25 jaar geleden in Hollandse Rading, een gebied dat in de middeleeuwen Wiltfang werd genoemd. Jagers vingen er wild voor Utrechtse bisschoppen, en daarbij werden vaak valken gebruikt. Vandaar de naam én het logo: een valkenier te paard. 

Win een wormcomposter

Wormcomposter

Om het jubileum met De Wiltfang mee te vieren, mogen wij een pakket verloten met daarin een stijlvolle wormcomposter en een halve kilo compostwormen (ter waarden van 194 euro!). Zo kun je zelf direct aan de slag met het composteren van je groente- en plantafval. De composter is ideaal voor in je keuken, maar past ook op een klein balkon of in je tuin. Deze wormcomposter levert je waardevolle compost op én ‘wormenthee’: vloeibare plantenvoeding. 

Winactie afgesloten

Lees verder na de advertentie

Deze winactie is afgerond, je kunt helaas niet meer meedoen. De winnaar is bekend.

Oops! We could not locate your form.

Magazine van Gardeners’ World 06/2024

Gardeners’ World 06/2024

Bestel nu