Gardeners’ World scheurkalender

Wil je dat je tuin er altijd fantastisch bij ligt en geen enkele tuinklus vergeten, dan is de Gardeners’ World scheurkalender je perfecte tuinmaatje. Hierin vind je elke dag de beste tips, planteninspiratie, handige checklists en haal je het beste uit de moestuin. Of je nu beginnend tuinier bent of al tientallen jaren ervaring hebt, de scheurkalender helpt je om van je tuin je eigen groene paradijs te maken. Vergeet niet de scheurkalender op tijd te kopen, want op = op. 


Dagelijkse tips voor de tuin 

De Gardeners’ World scheurkalender begeleidt je door het hele tuinjaar – van snoeien in de winter en zaaien in het voorjaar tot je tuin in bloei houden in de zomer en volop oogsten in het najaar. Elke dag krijg je een verse tuintip, ontdek je een mooie plant, beantwoorden we een prangende vraag, maar herinneren we je ook aan de tuinklussen van dat moment die je zeker niet mag overslaan. 

Weekendklussen en inspiratie 

Je hoeft je in de tuin nooit te vervelen, want elk weekend kun je aan de slag met een uitgebreide weekendklus. Volg de stappenplannen en maak alles van bijenhotels tot gratis heggen uit stekjes. Daarnaast doe je elke week nieuwe inspiratie op voor planten die perfect passen bij jouw tuin. 

Gardeners’ World scheurkalender 2024 kopen

Heb je zure grond nodig om hortensia’s te planten? Hoe kweek je pinda’s? En welke klimplanten zijn geschikt voor in hangmanden? Het antwoord op deze en nog veel meer vragen vind je in de Gardeners’ World scheurkalender 2024. Daarnaast staat deze scheurkalender vol met slimme tips en trucs voor je moestuin, handige checklists, inspirerende planten die je tuin nóg mooier zullen maken en staat er elk weekend een leuke tuinklus op je te wachten. Koop deze scheurkalender nu en maak van 2024 jouw beste tuinjaar ooit! 

Gardeners' World scheurkalender 2024
Magazine van Gardeners’ World 07/2024

Gardeners’ World 07/2024

Bestel nu