Veelgestelde vragen Ambachtelijke Plantenmarkt

Van hoe laat tot hoe laat is het evenement?

Het evenement is op zondag 1 oktober van 10.00 tot 16.30 uur. Om 16.30 sluit het terrein.

Hoe werkt de korting met het oktobernummer?

Met het oktobernummer (2023) van Gardeners’ World krijg je €5,- korting op de entreeprijs. Je koopt een ticket genaamd ‘Ticket plantenmarkt korting Gardeners’ World‘ op deze pagina. Daarna neem je op 1 oktober je ticket + het oktobernummer mee naar de Ambachtelijke Plantenmarkt.

 

Als abonnee krijg je dus altijd €5,- korting op de entreeprijs. Ben je nog geen abonnee? Dan kun je hier kijken naar de meest actuele aanbiedingen. Je moet vóór 7 september abonnee worden om het oktobernummer bij je abonnement te krijgen.

 

Je kan het oktobernummer ook in de winkels kopen. Deze ligt vanaf 26 september in bijna alle supermarkten, boek- en tijdschriftenwinkels. Je entreekaartje kan je nu alvast kopen. Dan hoef je straks alleen nog maar het oktobernummer te kopen.

 

Heb je nog vragen? Mail dan even naar redactie@gardenersworldmagazine.nl.

Waar kan ik parkeren?

Parkeren kan op de aangewezen plaatsen vlak bij de ingang. Volg de borden en negeer je navigatie. Er zijn verkeersregelaars aanwezig om je de weg te wijzen.

Moet ik betalen voor het parkeren?

Het parkeren is gratis.

Kan ik gedurende het evenement mijn planten ook ergens stallen?

Er is een ‘bewaakte’ plantenbewaarplaats. Deze zal ‘bewaakt’ worden door vrijwilligers. Hier kun je je planten even achterlaten om rustig verder te kijken en winkelen. Naderhand kun je je planten hier weer ophalen. We houden netjes bij van wie welke planten zijn. Het tijdelijk stallen van planten is wel op eigen risico.

Ik ben abonnee, krijg ik korting op de entree van de Ambachtelijke Plantenmarkt?

Jazeker, je krijgt €5,- korting op de entreeprijs als je het oktobernummer van Gardeners’ World meeneemt. Let op: deze korting geldt voor één persoon.

Kan ik aan de kassa ook kaarten kopen?

Aan de kassa zijn entreekaarten te koop. Online bestellen heeft als voordeel dat je niet in de rij voor de kassa hoeft te staan. Bij de kassa’s van de Ambachtelijke Plantenmarkt kun je cash betalen.

Kan ik mijn ticket ook annuleren?

In principe kunnen tickets niet geannuleerd worden nadat deze betaald zijn. Uitzonderingen zijn er natuurlijk altijd. Meer info: info@dewiersse.com.

Ticket kwijt, wat nu?

Geen probleem. Laat via info@dewiersse.com weten met welk e-mailadres je hebt besteld en we versturen de bestelling opnieuw.

Moeten kinderen ook een toegangsticket kopen?

Nee, kinderen tot 16 jaar hebben gratis toegang tot de Ambachtelijke plantenmarkt en hoeven geen ticket te kopen. Wel graag een legitimatiebewijs meenemen waarop staat dat je kind nog geen 16 jaar is. Hier kan om gevraagd worden bij de kaartcontrole in geval van twijfel.

Kan ik pinnen bij de horeca?

Het is verstandig om voor de zekerheid cash geld mee te nemen. Niet bij alle horeca kan met de pin betaald worden.

Kan ik pinnen bij de kwekers?

Het is verstandig om voor de zekerheid contant geld mee te nemen. Je kunt niet bij alle kwekers met de pin betalen.

Mogen honden mee?

Honden mogen mee, mits constant kort aangelijnd en goed opgevoed. Mocht de hond zijn behoefte per ongeluk op het terrein doen, dan gaan we ervan uit dat de eigenaar dit adequaat opruimt.

Zijn er invalidenparkeerplekken?

Er zijn enkele speciale invalidenparkeerplekken. Het is ook mogelijk om dicht bij de ingang uit te stappen, zodat de chauffeur de auto op de reguliere parkeerplaats kan zetten.

Kunnen mensen met een rolstoel of scootmobiel het terrein op?

Bij mooi weer is het zeker te doen, het terrein is dan zeker voor zo’n 80% toegankelijk. Het terrein is medium verhard, dat wil zeggen geen strak of verhard gazon of verharde paden. Maar is wel grotendeels toegankelijk. We kunnen een goed begaanbaar terrein niet overal garanderen.

Is er een bewaakte fietsenstalling?

Er is een gratis en onbewaakte fietsenstalling.

Kan ik overnachten?

In de Achterhoek zijn meerdere overnachtingsmogelijkheden. Kijk eens op achterhoek.nl voor meer informatie.

Magazine van Gardeners’ World 03/2024

Gardeners’ World 03/2024

Bestel nu