Gardeners World 05/2025
Cover van

‘Van tuin naar tafel’: special van Gardeners’ World

coverafbeelding van de speciale uitgave van Gardeners' World: Van tuin naar tafel

Groente en fruit uit je eigen tuin smaken extra lekker, kunnen wat geld besparen bij de boodschappen en het geeft veel voldoening om ze te kweken. Ontdek het plezier van jaarrond zelf kweken en koken met deze nieuwe speciale uitgave van Gardeners’ World: ‘Van tuin naar tafel’.

Voorverkoop speciale uitgave ‘Van tuin naar tafel’

De beste kweektips en meer dan 50 recepten! € 12.99
Voorverkoop speciale uitgave 'Van tuin naar tafel'
  • Onze beste tips voor jaarrond koken uit eigen tuin
  • Van terras tot volkstuin: moestuinieren kan overal!
  • Met recepten van bekende Nederlandse en Vlaamse chefs
Bestel nu tijdelijk zonder verzendkosten
Voorverkoop speciale uitgave 'Van tuin naar tafel'

De beste kweektips van experts

Een mand vol gekleurde bietjes uit de moestuin.
Foto: Sarah Cuttle.

Er gaat niets boven het kweken van je eigen voedsel. Door zelf te kweken kun je nieuwe gewassen en variëteiten proberen die je niet in de winkel vindt en eet je altijd iets dat in het seizoen is. Het idee alleen al dat er iets van eigen bodem op je bord ligt, maakt je blij! In ‘Van tuin naar tafel’ deelt de redactie van Gardeners’ World samen met professionele kwekers, de beste tips om je gewassen met succes te kweken.

Met kweektips van o.a.

  • Heleen Calcoen, kwekerij Kweek (groente)
  • Sietske Metz, kwekerij Arborealis (fruit)
  • Michiel en Julie, kwekerij De Verwildering (kruiden)

Meer dan 50 heerlijke recepten

onrijpe tomaten oogsten
In ‘Van tuin naar tafel’ vind je o.a. heerlijke recepten met tomaten uit eigen oogst.

Ben je eenmaal lekker aan het moestuinieren geslagen, dan volgt onherroepelijk de vraag: wat te doen met je oogst en overschotten? In deze uitgave vind je meer dan 50 heerlijke recepten die je kan maken met je eigen gekweekte oogst, handig ingedeeld per soort groente, fruit of kruiden. Bekende Nederlandse en Vlaamse chefs delen hun lekkerste recepten waarin zelf gekweekte groente, fruit en kruiden schitteren.

Met recepten van bekende chefs:

  • Wim Ballieu
  • Yvette van Boven
  • Hakim Chatar
  • Angelo Dorny
  • Geneal Harreman
  • Janny van der Heijden
  • Karsu
  • Vanja van der Leeden
  • Pascale Naessens
  • Lenna Omrani
  • Enzo Pérès-Labourdette
  • Shirma Rouse
  • Emile van der Staak
  • Simone van Thull
  • Janneke Vreugdenhil
  • Miljuschka Witzenhausen
  • Sandra Ysbrandy
  • Nadia Zerouali

En dit lees je nog meer

  • Tips voor het jaarrond oogsten en koken uit eigen tuin
  • Van terras tot volkstuin: moestuinieren kan overal
  • Incl. een handige moestuinkalender!

Van tuin naar tafel: nu met gratis verzending

coverafbeelding van de speciale uitgave van Gardeners' World: Van tuin naar tafel
Gardeners’ World ‘Van tuin naar tafel’ staat volledig in het teken van kweken en eten.

‘Van tuin naar tafel’ verschijnt eind mei 2025 en kun je nu al bestellen in de voorverkoop. Bestel deze speciale editie van Gardeners’ World t/m 18 mei tijdelijk met gratis verzending! De special wordt rond 30 mei thuisbezorgd.  

Lees verder onder de advertentie

Magazine

Magazine van Gardeners World 05/2025

Gardeners World 05/2025

Cover van

Nieuwsbrief Gardeners' World

Ontvang elke vrijdag de beste tuintips, inspiratie en klussen voor je tuin en blijf op de hoogte van aanbiedingen.