Pre-order nu het kerstnummer van Gardeners’ World

Linda Passies
|
01/11/2022
kerstcover

Een goed begin is de helft, en een goed begin van kerst zit ‘m wat ons betreft in de voorpret! Met het kerstnummer van Gardeners’ World zit het wel goed met de voorpret.

In ons kerstnummer lees je over het maken van groene kerstdecoraties, je kerstdiner kweken in eigen tuin en de leukste cadeaus voor tuinliefhebbers. Daarnaast levert het kerstnummer natuurlijk ook genoeg leesplezier op voor de feestdagen. Zo geeft Monty zijn beste duurzame tuintips en helpt Alan je bij het maken van een nieuw tuinontwerp voor het nieuwe jaar.

pre-order kerst Gardeners' World

Bestel het kerstnummer van Gardeners’ World nu met gratis verzending. Deze actie loopt tot 9 november. Dit kerstnummer wordt rond 25 november thuisbezorgd. Ben je al abonnee van Gardeners’ World? Dan valt dit nummer vanzelf op je mat (of in je brievenbus).

Meer lezen over:
Inspiratie
Linda PassiesLinda kreeg liefde voor planten en natuur met de paplepel ingegoten door haar vader, die tuinman is. Later besloten ze hun krachten te bundelen voor een eigen blog, en inmiddels combineert Linda hobby en werk met elkaar als redacteur bij Gardeners' World.
Magazine van Gardeners’ World 09/2023

Gardeners’ World 09/2023

Bestel nu