WIN: Bloembollenpakketten met 35 en 42 biologische bollen

bloembollenpakket gw natural bulbs terras

Wij vinden bollen fascinerend. Ze bevatten alles wat nodig is om een mooie bloem te produceren. In samenwerking met Natural Bulbs hebben we als redactie van Gardeners’ World dan ook iets moois gemaakt: speciale bloembollenpakketten met hierin onze favoriete voorjaarsbloeiers.

Met de biologische bollen van Natural Bulbs lever je écht een bijdrage aan het helpen van de bijen en hommels. Vroeg in het voorjaar staat er nog weinig in bloei, maar door klimaatverandering en oplopende temperaturen worden bijen en insecten soms al ‘te vroeg’ wakker. Dankzij onze selectie aan bollen die al vanaf vroeg in het voorjaar bloeien en dit maanden blijven doen, hebben ze toch een bron van voedsel.

Zo maak je kans

Om de vroege bijen en insecten te helpen, geven we twee bloembollenpakketten weg. Een terrasbollenpakket (42 biologische bollen t.w.v. €19,50) én een tuinbollenpakket (35 biologische bollen t.w.v. €18,95)!

Om kans te maken op een van de twee Gardeners’ World Bloembollenpakketten van Natural Bulbs hoef je alleen maar het onderstaande formulier in te vullen. Daarna is het duimen en afwachten. De winactie loopt tot en met 4 september 2022.

Helaas, deze winactie is afgelopen.

Oops! We could not locate your form.

Magazine van Gardeners’ World 06/2024

Gardeners’ World 06/2024

Bestel nu