Cadeautip: speciale uitgaven van Gardeners’ World

tuinieren voor de natuur cadeautips

Ben je op zoek naar een leuk cadeau voor een tuinliefhebber? Maak dan een pakketje met speciale uitgaven van Gardeners’ World. Bomvol inspiratie en advies, ideaal leesvoer voor familie en vrienden met groene vingers.

Lees verder na de advertentie

Alle speciale uitgaven van Gardeners’ World vind je in onze webshop. In dit artikel lichten we graag een aantal uit.

Tuinieren voor de natuur

Tuinieren voor de natuur Gardeners' World

De uitgave Tuinieren voor de natuur staat vol tips en inspiratie om alles wat kruipt en fladdert in je tuin te helpen. Advies over welke bloemen het beste zijn, welke bijen, vlinders en vogels je kunt spotten en hoe je je tuin optimaal inricht voor jezelf en de natuur.

De 100 beste planten

Gardeners' World De 100 beste planten

Lees verder na de advertentie

Het kiezen van de juiste planten voor de juiste plekken kan keuzestress opleveren. Er is ook zoveel om uit te kiezen! Daarmee helpen we je in De 100 beste planten. De planten zijn ingedeeld in prachtige kleurencombinaties, waardoor je nog betere keuzes kunt maken.

Complete gids voor kamerplanten

Cover Complete gids voor kamerplanten

Voor de plantenliefhebber die niet stopt bij de achterdeur! Met kamerplanten omring je jezelf het hele jaar door groen. Op welke plek zet je welke plant? Hoe stek of zaai je zelf kamerplanten? De beste experts hielpen ons met de Complete gids voor kamerplanten, zodat je straks een gezonde indoor jungle hebt.

Zaai een tuin

cover speciale uitgave zaai een tuin

In onze nieuwste speciale uitgave Zaai een tuin leer je hoe je een hele tuin uit kunt kweken uit zaden. Inclusief handige zaaikalenders, praktische tips, stappenplannen en heel veel inspiratie. Ook interessant als je slechts een deel van je tuin wil zaaien.

Meer cadeautips:

Magazine van Gardeners’ World 06/2024

Gardeners’ World 06/2024

Bestel nu