Cadeautip! Een speciale uitgave van Gardeners’ World

cover Complete gids voor rozen

Wat is het perfecte decembercadeau voor een tuinier? Inspiratie! In de winter is het heerlijk om plannen te maken voor volgend jaar.

Lees verder na de advertentie

Het is natuurlijk mogelijk om iemand een (kortlopend) abonnement op Gardeners’ World cadeau te geven. Wil je iets geven dat minder gebonden is aan seizoenen, dan zijn onze speciale uitgaven aanraders. En het zijn leuke prijzen bij het lootjes trekken.

Let op! Bestel de speciale uitgaven voor 17 december, dan heb je ze nog op tijd in huis voor kerst.

Maak je eigen pluktuin

cover pluktuin

Zelf bloemen kweken voor op de vaas? Het kan met de speciale uitgave ‘Maak je eigen pluktuin’. Met tips om de juiste soorten te kiezen, aanwijzingen voor het kweken en adviezen voor het spreiden van de oogst. Inclusief bijdragen van pluktuinexperts Jennita Jansen en Marieke Nolsen.

Complete gids voor kamerplanten

cover kamerplantenspecial

Lees verder na de advertentie

Omring jezelf jaarrond met groen in huis: op naar een indoor jungle! Alles wat je wil weten over kamerplanten: hoe je ze verzorgt, op welke plek je welke plant zet en hoe je je planten zelf stekt.

Complete gids voor bloembollen

bloembollen cover artikel

Bloembollen zijn fantastisch! Het is zo hoopvol en fijn om in het najaar de tuin vol te stoppen met deze kleine beloftes. En dan maar wachten. In deze speciale uitgave vind je heel veel inspiratie voor het kweken van bloembollen – het hele jaar door. Succes verzekerd!

Complete gids voor rozen

cover Complete gids voor rozen

Ontdek de allermooiste en duurzaamste rozen in deze speciale uitgave. Bomvol (kleuren)inspiratie, maar ook advies over welke rozen het goed doen in potten, welke rozen je wanneer snoeit en antwoord op al je rozenvragen.

Foodies: de lekkerste vega gerechten

cover foodies vega

Even een uitstapje van onze collega’s van Foodies, want Gardeners’ World en Foodies wordt bij dezelfde uitgever gemaakt. Of je nu gaat voor 7 dagen in de week vega(n) of af en toe een avondje plantaardig eet: in deze speciale uitgave vind je volop inspiratie voor je gerechten. Je vindt meer dan 60 recepten – van uitgebreide weekmenu’s tot eenpansgerechten.

Meer cadeautips:

Meer lezen over:
Inspiratie Kerst
Magazine van Gardeners’ World 06/2024

Gardeners’ World 06/2024

Bestel nu