Algemene Voorwaarden winactie Dubarry laarzen

Deze voorwaarden zijn van toepassing op de Gardeners’ World winactie ‘Dubarry laarzen’. Door het deelnameformulier in te vullen gaat de deelnemer akkoord met onderstaande voorwaarden:

 1. De prijs bestaat uit het beschikbaar stellen van een paar outdoor laarzen van Dubarry. De kleur en stijl zijn naar keuze van de winnaar, met een maximale waarde van €499,-.
 2. De prijs wordt beschikbaar gesteld door Dubarry.
 3. Medewerkers van F&L Media en Dubarry en hun familie zijn uitgesloten van deelname.
 4. Deelname is uitgesloten voor personen niet woonachtig in Nederland of België.
 5. Iedere Deelnemer kan slechts één keer aan de actie meedoen.
 6. Deelnemen aan deze winactie kan van 25 oktober t/m 12 november 2023.
 7. Deelnemers tot 18 jaar verklaren toestemming van een ouder/verzorger te hebben verkregen voor deelname aan de winactie.
 8. De winnaar wordt bepaald door loting. Er wordt één prijs uitgegeven.
 9. De winnaar wordt op 13 november 2023 op de hoogte gesteld van de gewonnen prijs op het opgegeven e-mailadres. Overige deelnemers ontvangen geen bericht. De winnaar dient na ontvangst van dit bericht binnen 10 werkdagen (240 uur) te reageren.
 10. Indien F&L Media B.V. geen deugdelijke reactie van de winnaar ontvangt binnen de gestelde periode, komt het recht van de winnaar op de prijs te vervallen. In dat geval zal de F&L Media een nieuwe winnaar selecteren uit de lijst met Deelnemers.
 11. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
 12. De prijs is niet inwisselbaar voor geld of een ander product of dienst. Bij weigering of niet-aanvaarding van de prijs is F&L Media B.V. gerechtigd een andere winnaar te trekken.
 13. Gebruik van de prijs is op eigen risico. F&L Media B.V. kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het gebruik van de prijs door de winnaar.
 14. Eventuele vragen of klachten kunnen gericht worden aan marketing@fnl.nl.
 15. F&L Media B.V. handelt voor deze winactie in overeenstemming met de gedragscode promotionele kansspelen.
 16. Alle ingestuurde gegevens worden op een veilige manier verwerkt volgens het privacybeleid van F&L Media en na afloop van de winactie verwijderd.
Magazine van Gardeners’ World 06/2024

Gardeners’ World 06/2024

Bestel nu