Laatste kans: bezoek deze zomer 4 prachtige tuinen met 25% korting!

Bezoek Bloemenpark Appelterm met Gardeners' World korting!

Eindelijk lijkt het zomer te worden. Zoek jij nog een mooie plek om je zonnige dag door te brengen, een groen dagje uit of tuininspiratie? Dan kun je bij deze 4 tuinen terecht!

Lees verder na de advertentie

Bezoek deze zomer mooie tuinen met 25% korting!

In het mei-magazine van Gardeners’ World zat een exclusieve Gardeners’ World Tuinen-pas waarmee je tot eind juli 4 tuinen kunt bezoeken met een aantrekkelijke korting! Met deze pas betaal je slechts de helft voor je tweede kaartje. Je kunt de korting nog inzetten tot en met juli.

Zo maak je gebruik van je lezerspas

  • Vul je naam in op de uitneembare pas die je in deze uitgave aantreft.
  • Reserveer je kaarten via de website van de deelnemende tuin. Je vindt de links naar hun speciale actiepagina’s hier onder bij de tuinen.
  • Wanneer je de tuin bezoekt laat je vervolgens de bijgeleverde pas, identiteitsbewijs en je aangekochte ticket zien. Dan kan je heerlijke dag in de tuin beginnen!

Bloemenpark Appeltern

Bezoek Bloemenpark Appelterm met Gardeners' World korting!

Ontdek het mooiste bloemenpark van Nederland en laat je inspireren! In de kleurrijke wereld vind je meer dan honderd modeltuinen, indrukwekkende doorkijkjes en prachtige waterpartijen. Er zijn romantische tuinen, natuurlijke of juist moderne. De tuinen in steeds weer nieuwe sferen zijn een bron van informatie en inspiratie op het gebied van tuinen en (duurzaam) tuinieren.

Lees verder na de advertentie

Kasteeltuinen Arcen

Bezoek tuinen zoals Kasteeltuinen Arcen met speciale korting voor lezers van Gardeners' World!

Bij Kasteeltuinen Arcen in Limburg ontdek je tientallen thematuinen, aangelegd rondom de historische buitenplaats van het 17de-eeuws kasteel. Combineer een bezoek aan tuinen zoals het Rosarium en de Oosterse Watertuin met Limburgse lekkernijen, een gratis rondleiding, minigolf of een speurtocht!

Koop hier je tickets voor Kasteeltuinen Arcen met korting. Let op: gebruik de kortingscode BEZOEKDETUIN2024 of GARDENERS2024 als je online tickets bestelt.

Paleis het Loo

Bezoek Paleis Het Loo deze zomer met korting

Paleis Het Loo is een historisch paleis en hedendaags museum, gelegen aan de rand van Apeldoorn. Ervaar de rust en ruimte op deze belangrijke plek voor het Nederland zoals wij het nu kennen – een plek die je gezien moet hebben.

Vijvertuinen van Ada Hofman

Bezoek de Vijvertuinen van Ada Hofman met speciale korting deze zomer.

In Loozen (Overijssel) liggen rondom drie grote natuurvijvers ruim dertig kleine tuinen met daarin zo’n vijftig grote en kleine vijvers. Laat de drukte van het dagelijks leven even achter je op je tocht langs geheime hoekjes, weelderige waterlelies en kikkerkoren in de rust en sereniteit van deze bijzondere omgeving.

Bij Vijvertuinen van Ada Hofman hoef je niet vooraf online tickets te kopen. Bij dit bezoek vul je je naam in op de uitneembare pas uit het mei-magazine. Wanneer je de tuin bezoekt laat je vervolgens de bijgeleverde pas en identiteitsbewijs zien. Je ontvangt dan direct kassakorting.

Meer lezen over deze tuinen

Meer lezen over:
Partnerbijdrage
Magazine van Gardeners’ World 07/2024

Gardeners’ World 07/2024

Bestel nu