Eindelijk! Het nieuwe tv-seizoen van Gardeners’ World begint weer!

Helga Kluiter
|
09/03/2022
Monty Don

Eén ding is elk jaar zeker: zodra de lente weer begint, keert Gardeners’ World op tv terug. Ook dit jaar kun je elke vrijdagavond weer heerlijk gaan zitten voor de tuinbelevenissen van Monty Don en zijn team.

Lees verder na de advertentie

Wanneer op tv?

De eerste aflevering van het nieuwe seizoen Gardeners’ World begint op 11 maart 2022 om 21:00 uur Nederlandse tijd en wordt uitgezonden op BBC2. Tuinieren is nog nooit zo populair geweest, dus ook dit jaar duren de afleveringen weer steeds een uur.

Elke week lees je op onze website wat je in de komende uitzending kunt verwachten.

Gardeners’ World op tv in 2022

Door het jaar heen zullen er meerdere speciale uitzendingen zijn. De obsessie met kamerplanten lijkt bij veel mensen alleen maar verder toe te nemen en dus besteedt Gardeners’ World dit jaar extra aandacht aan binnen tuinieren. Verder staat er een speciale uitzending in de planning over tuinieren voor de natuur.

Nu er weer evenementen mogelijk zijn, keert het programma terug naar shows als de RHS Flower Show Tatton Park en natuurlijk Gardeners’ World Live in Birmingham, waar gezocht wordt naar de beste nieuwe ideeën, planten en interessante ontwerpers.

Bovendien waren de extra uitzendingen in de aanloop naar Kerst 2021 zo’n succes dat je ook komende winter weer vier nieuwe speciale uitzendingen kunt verwachten. Kortom: het belooft een prachtig tuinjaar te worden. Kijken dus!

Lees verder na de advertentie

Meer lezen over:
Inspiratie
Helga KluiterHelga kon vroeger nog geen vetplantje in leven houden, maar als laatbloeier heeft ze toch nog groene vingers ontwikkeld – waarmee ze ook stukjes typt voor Gardeners' World.
Magazine van Gardeners’ World 07/2024

Gardeners’ World 07/2024

Bestel nu